Despre PinkBlack2018-08-13T20:34:58+00:00

Despre PinkBlack

Te-ai întrebat vreodată cum este să lucrezi într-un loc unde ești ajutat să evoluezi încă din prima clipă?
Cu siguranță există astfel de locuri de muncă, însă nu multe dintre acestea îți oferă suport la cel mai înalt grad în timp ce tu lucrezi de acasă.

Din această nevoie s-a născut Training Centerul PinkBlack, care își are denumirea din faptul că noi punem accentul pe evoluția ta asistată. În orice punct al carierei de model te-ai afla, dacă alegi să intri în comunitatea PinBlack, profesioniștii training center-ului te vor ajuta să îți duci cariera la următorul nivel lucrând de acasă. Tu ai nevoie doar de dorință de ascensiune și motivație de muncă.

Training Centerul PinkBlack este un studio de videochat de acasă dedicat în egală măsură fetelor și băieților. Asemenea unei instituții de formare care are ca obiectiv creșterea membrilor, studioul de videochat PinkBlack îți pune la dispoziție tot ajutorul necesar pentru a avea o carieră de succes. Echipa noastră te ajută cu tot ce ai nevoie:

training profesionist,
poze și video profesionale,
suport tehnic la distanta,
bonusuri pentru a te motiva să muncești să evouezi cât mai repede.

Totodată, datorită experienței noastre de peste 12 ani am înțeles cu adevărat nevoile modelelor care lucrează de acasă.

De aceea, pe lângă faptul că le oferim tot suportul de care au nevoie pentru a evolua,
suntem foarte serioși pentru ca totul să se desfășoare legal și în același timp suntem foarte atenți la discreția modelelor de videochat care lucrează de acasă.

Vreau să devin membru PINK BLACK
Despre PinkBlack