Intrebari frecvente2018-08-13T21:21:53+00:00

Intrebari frecvente

Nu trebuie sa iti faci griji pentru echipament, la PINKBLACK lucrezi de acasa in conditii de studio, in functie de bugetul de care dispui putem sa te ajutam sa iti cumperi echipamentul necesar.

Plata pentru servicii videochat se va realiza prin transfer bancar (plată pe card) pentru mai multă siguranță. Banii vor fi acordați bilunar, în zilele de 5 si 20 ale lunii.

Având în vedere că la PINKBLACK ai la dispoziție toate condițiile necesare pentru a evolua ca într-un studio legal de videochat, îți poți mări câștigurile chiar din primele luni, trebuie doar să fii determinat și încrezător.
Dacă ai ales să intri în echipa noastră, ai nevoie doar de seriozitate, perseverență și încredere de sine pentru a câștiga din ce în ce mai mulți bani din videochat.

Vârsta minimă pentru a te angaja la un studio de videochat legal este de 18 ani.

Aspectul fizic plăcut este una dintre cerințele de care ținem cont, dar nu este singura. Videochat înseamnă mai mult decât aspect fizic plăcut. Este o stare de spirit.
Respectarea confidențialității este unul dintre motivele pentru care compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul timpului, astfel că la PINKBLACK vei avea parte de toată discreția necesară.
In functie de pachetul ales, poti sa lucrezi de la 3 ore pana la 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.
După cum este legal și corect, zilele tale de concediu sunt respectate și ți le poți lua în funcție de nevoile pe care le ai.
Fiind un studio videochat legal, pentru înscrierea la PINKBLACK ai nevoie doar de buletin si de un cont bancar in lei, deschis in Romania, pe numele tau.
Legalitatea este una dintre prioritățile companiei PINKBLACK.
Nu există niciun fel de problemă dacă nu ai mai lucrat în acest domeniu. Trebuie doar să fii dispus să înveți și să nu eziți să discuți cu echipa care îți stă la dispoziție pentru orice curiozitate.
Daca esti din Bucuresti sau poti sa ajungi in Bucuresti, te vei întâlni cu Managerul PINKBLACK pentru o discuție relaxantă despre tine și aspirațiile tale. Ți se vor prezenta locația din București și personalul care îți va sta la dispoziție dacă alegi să lucrezi în echipa noastră. Daca nu poti sa ne faci o vizita putem sa discutam la telefon sau pe skype.
Deoarece legalitatea este unul dintre punctele principale la PINKBLACK, în timpul colaborării cu noi vom încheia un contract de colaborare.
Atâta timp cât ești dedicat activității în timpul pe care îl petreci la studio, PINKBLACK îți dă posibilitatea să lucrezi part-time dacă timpul nu iti permite alt program.
Vei lucra pentru unele dintre cele mai prestigioase site-uri de videochat din lume, însă nu și din țară.

Atât noi, cât și partenerii noștri de la celelalte studiouri de videochat apreciem recomandarile. Astfel îți oferim 100$ pentru fiecare fată sau baiat pe care îl recomanzi pentru PINKBLACK.

De asemenea, te recompensăm și pentru recomandările făcute pentru partenerii noștri:

  • Luxury Studio îți oferă 300$ pentru fiecare fată recomandată
  • Chasm Studio îți oferă 300$ pentru fiecare fată recomandată
  • Team Vision îți oferă 100$ pentru fiecare băiat recomandat
Vreau să devin membru PINK BLACK